Wanneer u te weinig ruimte binnenshuis heeft is een pagodetent huren de beste oplossing. Dit zijn ruim opgezette tenten gekenmerkt door de puntige daken. Daarnaast hebben ze ramen zodat er genoeg licht binnenkomt. Het is de meeste verhuurde tent voor evenementen bij Leliveld Verhuur.

Naast pagodetent huren kunt u bij ons ook Alu- hallen en overkappingen huren.

Alu-hallen zijn steviger opgebouwd dan pagodetenten en zijn ook vaak bedoeld voor langdurige evenementen.

Een pagodetent huren? De tenten hebben een stijlvolle puntdak en worden geleverd met zijzeilen waarvan één zijde met boogramen. De pagodetenten kunnen aan elkaar geschakeld worden waardoor er verschillende maten gerealiseerd kunnen worden.

De volgende maten hebben wij beschikbaar:
– 3 x 3 meter
– 4 x 4 meter
– 5 x 5 meter
– 6 x 6 meter

De VIP pagodetent is een een stijvolle tent inclusief harde of glaswanden. Doormiddel van de glasdeuren en harde wanden krijgt de pagodetent een exclusieve uitstraling en heeft u een schitterend uitzicht vanuit de tent.

De tent is beschikbaar in de volgende maten:
– 3 x 3 meter
– 4 x 4 meter
– 5 x 5 meter
– 6 x 6 meter

De pagodetent kan extra aangekleed worden met plafond- en of zijwandstoffering.

Uw specialist Leliveld Verhuur

Wij verhuren alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagd evenement. Hierbij moet u denken aan congressen, feesten, evenementen en beurzen.

  • Licht, geluid, video
  • Stofferen
  • Stroom
  • Podia
  • Airco’s
  • Vloeren

Bij Leliveld Verhuur vinden we het belangrijk dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. We bouwen alles voor u op en we breken het ook weer voor u af.  Naast een pagodetent huren, kunt u ook de catering laten verzorgen door Leliveld Verhuur. Doordat Leliveld Verhuur een ruim aanbod heeft, zal het organiseren een stuk efficiënter gaan. U heeft namelijk minder toeleveranciers nodig.

Offerte aanvragen voor een pagodetent huren

Interesse in een pagodetent huren? Wij helpen u graag bij het organiseren van uw evenementen. Leliveld Verhuur bespreekt graag al uw wensen zodat u verzekerd bent van een geslaagd evenement. Wij raden u altijd aan een afspraak te maken, zodat we u alle tijd kunnen bieden die u nodig heeft. Mocht u geen tijd hebben om persoonlijk langs te komen. Dan kunt ook online een offerte aanvragen, dan nemen wij vervolgens contact met u op. U kunt bellen naar 0172-539995 of email naar: info@nullleliveldverhuur.nl

Offerte
Contact