Hekwerk kan een uitkomst bieden voor het afzetten van uw evenemententerrein, het sturen van bezoekersstromen of om iets uit het zicht te houden voor uw gasten.

1.BouwhekmetwitzeilDe bouwhekken met wit zeil zijn 3,5 meter breed en 2 meter hoog. Dit hekwerk wordt inclusief blokken en klemmen op stapel afgeleverd. Het is ook mogelijk dat wij de hekken voor u uitzetten.
2. DranghekkenDe dranghekken zijn 2,5 meter breed en 1 meter hoog. De hekken worden afgeleverd op stapel. Het is ook mogelijk dat wij de hekken voor u uitzetten. Moet u iets afzetten op uw evenement, maar vindt u dranghekken niet chique genoeg. Wij kunnen de dranghekken voorzien van stoffering en de hekken een luxe uitstraling geven.
3. StagebarriersBarrièrs zijn zeer geschikt om gebieden, die niet toegankelijk mogen zijn voor bezoekers, af te zetten. Barrièrs worden vaak gebruikt voor afzetting bij podia en bars, maar ook andere situaties zijn zeer geschikt voor het gebruik van barrièrs. De barrièrs zijn 1 meter hoog. In ons assortiment beschikken wij ook over diverse hulpstukken, zoals hoekstukken en snakerunners.
4. TerrashekwerkEen terrashek is 2,5 meter breed en 85 cm hoog. Dit hekwerk wordt in terraspaaltjes geplaatst. Deze paaltjes worden aan de vloer bevestigd. Eventuele passtukken van het hekwerk zijn beschikbaar om een afwijkende afmeting van het terras te kunnen maken.
Offerte
Contact