Vloeren

Vloeren2018-09-06T10:26:16+00:00

Ieder evenement vraagt om een ander type vloer. Voor het ontvangen van gasten, kunt u verschillende vloeren laten leggen door Leliveld Verhuur.

8. TapijttegelsDe afmeting van één tapijttegel is 1 x 1 meter. Wij hebben de volgende kleuren tapijttegels in ons assortiment:

* Antraciet
* Donkerblauw
* Lichtblauw
* Geel
* Grijs
* Groen
* Oranje
* Rood

7. Verlichte dansvloerWij kunnen de verlichte dansvloer in diverse afmetingen voor u realiseren.
3. Casettevloer steigerhoutDe cassettevloer steigerhout is een van de populaire vloeren en wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. De vloer dient vaak als ondervloer in een tent of als terras. De afmeting van één vloerdeel is 1 x 2,5 meter.
4. Cassettevloer BankiraiNet als de cassettevloer steigerhout worden ook deze vloeren vaak gebruikt als ondervloer in een tent of voor het creëren van een terras. De afmeting van één vloerdeel is 1 x 2,5 meter.
5. Terrastegels BankiraiDe afmeting van een terrastegel bankirai is 1 x 1 meter. Bij het plaatsen van de terrastegels dient de ondervloer vlak te zijn en van hout. De tegels worden hieraan bevestigd.
Wij kunnen de parket dansvloer in diverse afmetingen voor u realiseren.6. Parket dansvloer

Deze vloeren bestaan uit vloerdelen van diverse afmetingen en zijn geschikt als ondervloer voor pagodetenten.

Heeft u een vloer onder de pagodetent nodig, maar vindt u de uitstraling van deze vloer niet luxe genoeg? Het is dan mogelijk om tapijttegels over de vloer te plaatsen.

Soms is het niet mogelijk om tenten te verankeren met pennen. In dit geval bieden de verzwaarde systeemvloeren een uitkomst.
Offerte
Contact